Секси, чувствен и неустоим.
Не дойде като рицар на кон, както някога.
Помислих си - мираж непостижим,
но пътищата ни случайно се пресякоха.
Дойде със бялата си лимузина,
погледна ме и проговори благо.
Във зноя се почувствах като в зима,
усмихна се и каза "Аз съм Владо".
Устните съхнат, сърцето ми бие,
думите като камбана отекват.
Напускат ме кураж и всички сили,
дори и колената ми отмекват.
В ръцете имаше букет и вино,
препускаше във луд галоп сърцето.
Главата ми се завъртя като на кино.
Май слънцето е слязло от небето.
За свойта Пепеляшка тук дойде -
да сложиш край на самотата черна.
Целуна ме, взема ме на ръце,
положи ме в колата си модерна.
Отпраши с мръсна газ за своя дом,
усмивка озаряваше лицето,
отвори ми вратата със поклон
и каза "ти си мойта дама на сърцето"!
© Нели Todos los derechos reservados