17 mar 2013, 11:19

Моят свят 

  Poesía » De amor
889 2 2

Обичам те,

понякога груб,

но и много нежен!

Понякога лош, 

но и много добър!

Винаги тук,

когато имам нужда.

И винаги истински!

 

Обичам те,

макар да ме ядосваш!

Обичам те,

какъвто и да си!

И никога не се променяй,

защото моят свят си ти!

© Анна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??