17 мар. 2013 г., 11:19

Моят свят 

  Поэзия » Любовная
891 2 2

Обичам те,

понякога груб,

но и много нежен!

Понякога лош, 

но и много добър!

Винаги тук,

когато имам нужда.

И винаги истински!

 

Обичам те,

макар да ме ядосваш!

Обичам те,

какъвто и да си!

И никога не се променяй,

защото моят свят си ти!

© Анна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??