2 ene 2009, 9:53

Моята борба 

  Poesía » De amor
476 0 0
 

Подай ръка да те докосна сляпо

и жаден за размиващи се страсти,

бъди до мен, когато никой нямам,

обгръщай ме с фалшивите си ласки...

 

Защото знам, че няма да те има

в последния ми изгрев и усмивка,

аз знам, че вечна обич няма...

Но когато скрие ме от лед завивка,

ще потърся теб да ме спасиш,

ти да ми помогнеш с любовта,

аз ще искам ти да продължиш

моята борба за красота...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??