17 feb 2008, 18:13

Моята голяма детска мечта 

  Poesía » Para niños
5953 0 10

 

                         Моята голяма детска мечта 

                        Мечтая и аз като всички деца...

                        С ракета голяма в космоса да полетя.

                        Искам да стигна в далечна земя.

                        Там, където живеят различни деца.

                        Искам да видя как те учат, живеят 

                        и могат ли те песни да пеят?

                        И аз да разкажа за мойта страна,

                        която е раят на планетата земя.

© Мими Даскалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??