Когато си тръгна,
сякаш сърцето ми изтръгна
и на мястото му сега
има само празнина.
Само за теб аз копнея,
друго и да искам не умея.
Като куче сам живея,
правя се, че се обичам,
без теб все по-трудно ми е да се смея.
Сам-самотен в нощта,
търся твоята ръка.
Търся теб - моята единствена любов,
търся теб сред звездите на небосклона.
Всякакви лягаха на твоето място,
грабеха от мен, грабеха от нещо празно.
Чуваш ли, любов?!
Искам само теб - ти, първа в моето сърце,
искам само теб, единствена и неповторима.
Нека спра да те обичам, помогни ми, моля те!
© Родислав Иванов Todos los derechos reservados