Feb 24, 2013, 7:28 PM  

Моята любов 

  Poetry
442 0 0

Когато си тръгна,

сякаш сърцето ми изтръгна

и на мястото му сега

има само празнина.

Само за теб аз копнея,

друго и да искам не умея.

Като куче сам живея,

правя се, че се обичам,

без теб все по-трудно ми е да се смея.

Сам-самотен в нощта,

търся твоята ръка.

Търся теб - моята единствена любов,

търся теб сред звездите на небосклона.

Всякакви лягаха на твоето място,

грабеха от мен, грабеха от нещо празно.

Чуваш ли, любов?!

Искам само теб - ти, първа в моето сърце,

искам само теб, единствена и неповторима.

Нека спра да те обичам, помогни ми, моля те!

© Родислав Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??