2 jul 2008, 16:13

Моята мечта 

  Poesía » De amor
2333 0 3
Моята мечта

Усмивка грее на моето лице...
Лудо бие моето сърце...
Душата ми започва да мечтае...
От днес за мен живота на любов ухае...
Господи, аз пак съм жива,
омагьосана от стихията на любовта!
Замечтана аз така желая
да те гушкам нежно в нощта!
Караш ме да се чувствам тъй щастлива,
да дарявам с усмивка всеки ден...
Благодаря ти, че споделяш времето си с мен!
Благодаря ти, че те има...
... че съществуваш!...
... че превръщаш сълзите в мечти...
... че успяваш да върнеш
блясъка в моите очи!
От векове хората говорят,
че връщало се всичко в този свят!
Нека и в твоето сърце да пламне онзи огън
за мене вече, който е тъй познат!
Моля се на Бог да ти дари
щастие, любов и сбъднати мечти!
А, ако случайно се запиташ с какво
са свързани моите мечти?!
Отговорът е трърде лесен...
Моята мечта си Ти!

© Тери Герова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Нати, благодаря ти много! posh` Благодаря и на теб! Това е едно от първите ми стихотворения... Мисля, че лека полека осъвършенствам това, което правя!
  • Прекрасна емоция, дано се сбъдне твоята мечта.
    И все пак...толкова е клиширано...Не мислиш ли?
  • Нека тази магия е вечна!Поздрав за чудесния стих и добре дошла,Тери!
Propuestas
: ??:??