Моята мечта
Колко пъти се случи?
По най красивият начин се получи!
Как сбъдвате мечти не зная?
Не мога и не мога да позная.
Вие сте моята голяма мечта!
Няма нищо по хубаво от това да съм до всички вас
За тези моменти винаги жадувам аз.
© Нина Петкова Todos los derechos reservados