11.07.2024 г., 18:55 ч.

Моята мечта 

  Поезия » Друга
152 0 0

Моята мечта 

 

Колко пъти се случи?

По най красивият начин се получи!

Как сбъдвате мечти не зная?

Не мога и не мога да позная.

Вие сте моята голяма мечта!

Няма нищо по хубаво от това да съм до всички вас

За тези моменти винаги жадувам аз.

 

© Нина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??