18 ago 2006, 15:22

МОЯТА МЪНИЧКА МУЗА 

  Poesía
529 0 0

МОЯТА МЪНИЧКА МУЗА

 

Моята муза е

дребничка руса жена.

Тя работи по осем часа

дневно,

после готви

или ме глади.

 

Но аз много внимавам

моята мъничка муза

да не се разболее

от остро прозрение

за стиховете ми

 

и да ме смени с друг

домашен любимец.

 


© Красимир Симеонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??