Aug 18, 2006, 3:22 PM

МОЯТА МЪНИЧКА МУЗА 

  Poetry
570 0 0

МОЯТА МЪНИЧКА МУЗА

 

Моята муза е

дребничка руса жена.

Тя работи по осем часа

дневно,

после готви

или ме глади.

 

Но аз много внимавам

моята мъничка муза

да не се разболее

от остро прозрение

за стиховете ми

 

и да ме смени с друг

домашен любимец.

 


© Красимир Симеонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??