18.08.2006 г., 15:22 ч.

МОЯТА МЪНИЧКА МУЗА 

  Поезия
571 0 0

МОЯТА МЪНИЧКА МУЗА

 

Моята муза е

дребничка руса жена.

Тя работи по осем часа

дневно,

после готви

или ме глади.

 

Но аз много внимавам

моята мъничка муза

да не се разболее

от остро прозрение

за стиховете ми

 

и да ме смени с друг

домашен любимец.

 


© Красимир Симеонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??