14 ago 2006, 22:54

Моята присъда 

  Poesía
681 0 2
Кориш ме,че нелепа ревност ме изгаря,
че не вярвам,че на мен държиш.
Но кажи ми нямам ли поводи да нямам вяра,
да се съмнявам в чувствата ти.
С тебе искам аз да бъда,
но нямам сили вече разбери.
Вечна е моята присъда
за теб да изгарям
и да те ревнувам от въздуха дори.
Но ето всичко свърши,
не си ми вече блян,мечта.
Ти си само спомен свършил,
спомен за отминали времена.
Времена в които бях щастлива
само при мисълта за теб.
На тебе явно
прекалено много съм държала,
но днес откривам,
че не си за мен точният човек.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??