18 ago 2011, 15:54

Моята умора 

  Poesía » Versos blancos
599 0 0

Моята умора.

Виждам я в чашата сутрешно мляко.

Моята умора.

Тя горчи като прегоряла от слънцето захар.

Моята умора.

Иронична като локва в черен асфалт.

Моята умора.

В стопения сняг на момчешката ти длан.

Моята умора.

Тежи на клепачите мои без срам.

Моята умора.

В бавния огън на трудна любов.

Моята умора.

Тя винаги стъпва тихо след мен...


 

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??