18.08.2011 г., 15:54 ч.

Моята умора 

  Поезия » Бели стихове
598 0 0

Моята умора.

Виждам я в чашата сутрешно мляко.

Моята умора.

Тя горчи като прегоряла от слънцето захар.

Моята умора.

Иронична като локва в черен асфалт.

Моята умора.

В стопения сняг на момчешката ти длан.

Моята умора.

Тежи на клепачите мои без срам.

Моята умора.

В бавния огън на трудна любов.

Моята умора.

Тя винаги стъпва тихо след мен...


 

© Сиана Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??