30 oct 2007, 13:58

Мрачно 

  Poesía » De amor
797 0 4

Черен грим, размазан,

стичащ се бавно по лицето...

Поглед, зловещ, някак празен,

мрачни облаци, сблъскващи се в небето…

Очи, насълзени, поглед влажен…

Коси, грубо разпилени,

ръце, изцапани с кръв червена,

момиче без сили,

с душа наранена!

Държи в ръцете си чаша, пълна със сълзи,

вместо уиски!

Всичко това събрано от разбити мечти…

Седи на бара и гледа как сваляш другата с очи…

Гримът се стича…

Сърцето се обрича…

Душата бяга, тича…

Това момиче вече го няма,

всичко е една бездънна яма…

Тялото лежи в гроб студен,

лицето тъжно, пребледняло,

с дъх леден…

Момичето го няма, защото се е поболяло,

от любовта, до болка копняло…!!!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??