Зимата дойде.
Мрачно и страшно
е предишното синьо небе.
Сняг започва да вали,
вятър духа и шуми.
Улиците пълни,
безлюдни са сега!
Нощта обгърна цялата земя!
Навън студено е,
тъмно и зловещо,
но вътре в сърцата грейна нещо!
Вярата, надеждата и любовта са най-желаните гости,
с трепет в сърцата очакваме ги още.
Напук на смразяващия мрак,
светлина озарява лицата ни пак.
Здрави, весели, щастливи,
всички да сме до един,
щом всичко това го има, злото ще победим!!!
© Бояна Петрова Todos los derechos reservados
всички да сме до един,
щом всичко това го има, злото ще победим!!!
Безсъмнение ще победим!!!