25.12.2008 г., 20:12 ч.

Мрак 

  Поезия
691 0 6

Зимата дойде.

Мрачно и страшно

е предишното синьо небе.

Сняг започва да вали,

вятър духа и шуми.

Улиците пълни,

безлюдни са сега!

Нощта обгърна цялата земя!

Навън студено е,

тъмно и зловещо,

но вътре в сърцата грейна нещо!

Вярата, надеждата и любовта са най-желаните гости,

с трепет в сърцата очакваме ги още.

Напук на смразяващия мрак,

светлина озарява лицата ни пак.

Здрави, весели, щастливи,

всички да сме до един,

щом всичко това го има, злото ще победим!!!

© Бояна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??