Мразех я
Мразех я, защото заспиваше до теб,
мразех мириса на парфюма ù,
когато ходил си при нея,
а мен си ме лъгал.
Мразех я, защото беше с теб,
от нея разбирах, че с теб е била,
а за мен си бил подарък от нея.
Мразех я, но сега се радвам, че се запознахме,
защото разпознавах всеки един твой
жест верен и неверен...
всяка една твоя стъпка
грешна беше и поредната лъжа
за мен.
Показвала ми е просто,
че не заслужаваш обич,
не заслужаваш прошка,
в очите гледаше ни и пак изричаше лъжи.
дата: 13.април.2012
© Джулияна Николова Todos los derechos reservados