2 mar 2007, 13:05

Мразиш ли ме вече? 

  Poesía
1717 0 4
Мразиш ли ме вече?
Как да го повярвам днес?
Нима присъствието ми ти пречи?
Криеш се под масака, а мен ме искаш без...

Кога се преобърна твоето сърце?
За миг стопи се всичко в тебе.
Нима към омраза те влече
и ненавиждаш всичко в мене?

До вчера ме обичаше ти.
А днес си променен.
Странно е, не мислиш ли?
Как ме намрази за един ден?

Трябваше ти време да ме обикнеш,
а сега за секунди всичко се руши.
Кошмар съм ти и не можа да свикнеш...
Мрази ме, ако искаш... дано само сърцето утре ти прости...

(Мрази ме тук и сега!
Но преди "Сбогом" очи затвори за миг!
Любовта в живота е само една!
И е даже по-кратка от този стих...
Затова пази я...
Мрази ме днес...
До утре има време. Хвани я...
До вчера обичал, не можеш да ме заблудиш...
Очите ти ме мразят...
Но сърцето не... )

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??