28 abr 2006, 8:30

Мразя... 

  Poesía
702 0 4
Мразя теб!
Мразя стъпката назад!
Мразя старите слова!
Не искам между чувствата и
разума да се разкъсвам,
между принципите и поривите на плътта...
Мразя кръстопътя
между омразата и любовта!!!
И съмненията,
и мечтите,
и надеждите...
Мразя!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??