28 апр. 2006 г., 08:30

Мразя... 

  Поэзия
729 0 4
Мразя теб!
Мразя стъпката назад!
Мразя старите слова!
Не искам между чувствата и
разума да се разкъсвам,
между принципите и поривите на плътта...
Мразя кръстопътя
между омразата и любовта!!!
И съмненията,
и мечтите,
и надеждите...
Мразя!

© Усмивка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??