3 oct 2008, 6:50

Мразя 

  Poesía » De amor
684 0 1

                          Мразя

 

Мразя да ми говориш с насмешка,

мразя прическата ти.

Мразя да караш колата ми,

мразя да се взираш в душата ми.

Мразя големите ти груби обувки,

мразя да четеш моите мисли.

Мразя и чак ми се повръща

или ми идва да пиша стихове,

мразя когато си винаги прав.

Мразя когато ме лъжеш,

мразя когато избухваме в смях.

Мразя и сълзи да лея,

мразя и когато те няма до мен.

Мразя когато не ми се обаждаш,

а най-много мразя това,

че да те мразя не мога.

© Мариела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??