Мразя
Мразя да ми говориш с насмешка,
мразя прическата ти.
Мразя да караш колата ми,
мразя да се взираш в душата ми.
Мразя големите ти груби обувки,
мразя да четеш моите мисли.
Мразя и чак ми се повръща
или ми идва да пиша стихове,
мразя когато си винаги прав.
Мразя когато ме лъжеш,
мразя когато избухваме в смях.
Мразя и сълзи да лея,
мразя и когато те няма до мен.
Мразя когато не ми се обаждаш,
а най-много мразя това,
че да те мразя не мога.
© Мариела All rights reserved.
Поздрави!