17 abr 2009, 20:21

Мразя те! 

  Poesía
3524 0 2

Мразя те!

 

 

Мразя те!

Очите ти.

Мразя  името ти.

Мразя те, всичко ми напомня за теб.

Всичко...

Косите ми още ухаят на теб.

 

Мразя те, дъха на лъжи.

Искам ли да те забравя, кажи?

Мразя те, крещя!

Сега, в тъмната стая!

Там, в ъгъла...

Мразя те, но не заради нея!

 

Мразя те!

Защото си река от спомени.

Спомени - красиви и нежни.

Мразя те, заради твоя глас.

Нотката ирония -

мразя я!

  

Мразя те!

Защото бликат чувствата!

Мразя те!

Защото студена е душата!

Но не си отивай...

 

Гледай моите очи.

  Напомнящи ти -

за мен.

Личността в живота ти.

Аз...

Нашепва ти този гузен глас.

 

Мразя те!

Злобата ме води!

Мразя те...

Страх те е, нали?

Но не бъди себе си...

 

 

  

 

© Мариела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мразя те!
    Защото си река от спомени.
    Спомени - красиви и нежни.
    Мразя те, заради твоя глас.
    Нотката ирония -
    мразя я!

    Това ми се струва най-силно! Усещам болка и хаотичност...Но омразата трябва да я изгониш.

  • Силно е!
    Наранена си!
    Но не мрази!
Propuestas
: ??:??