5 nov 2011, 18:17

Мразя... те? 

  Poesía » De amor
738 0 10

Мразя да сънувам те,

но ти идваш във съня ми.

Мразя да рисувам те,

но там си пак – върху листа ми.

 

Мразя да жадувам те,

но си вечно в мойта мисъл.

Мразя да ревнувам те...
С какво си ме орисал?!

 

Мразя и да чакам те –

безполезно е и дълго.

Мразя да не мразя те –

чувствата да ме погълнат.

 

Мразя как обичам те –

със сърцето си и всичко.

Мразя как ти гледаш ме –

виждаш ме... и нищо.

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??