30 abr 2010, 6:53

Мразя те! 

  Poesía » De amor
587 0 1

Мразя те, че влезе в живота ми

и плени сърцето ми!

Мразя те, че разруши стените ми

и завладя душата ми!

Мразя те, че ме научи да те искам!

Мразя те, че ме научи да обичам!

Мразя те, че сбъдна мечтите ми

и ми показа колко силно светят звездите!

Мразя те!

Толкова те мразя за това, че СИЛНО ТЕ ОБИЧАМ!

© Лили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??