Мразя те, че влезе в живота ми
и плени сърцето ми!
Мразя те, че разруши стените ми
и завладя душата ми!
Мразя те, че ме научи да те искам!
Мразя те, че ме научи да обичам!
Мразя те, че сбъдна мечтите ми
и ми показа колко силно светят звездите!
Мразя те!
Толкова те мразя за това, че СИЛНО ТЕ ОБИЧАМ!
© Лили All rights reserved.