4 dic 2014, 16:39

Мрежи плетени, недоплетени 

  Poesía
444 0 0

В плетене на мрежи

цял живот е посветен...

 

Всяка дума чута - потъмнена!

 

Любов не смеем да понесем,

да не би от самотата по погрешка да се отречем.

© Проблематичност Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??