Един муфлон реши да свири на тромбон.
И ето го, на сцената излиза със поклон.
Разтяга лъскавия цуг с размах,
той изпълнява "Звезден прах".
На този инструмент звучи най-хубаво глисандо,
а трудно прави се ачелерандо.
Муфлонът с устни плътни е и свири без проблем,
рогата му помагат при динамически подем.
© Иван Иванов Todos los derechos reservados