11 feb 2011, 13:52

Мушкато 

  Poesía » De amor
1140 0 34

 

                        Мушкато

 

                                      (... спомен за баба)

 

                       Преди да се търкулне

                       слънчо в двора

                       и чановете медни

                       пак да заговорят...

                       Преди да метна

                       прясна пита,

                       замесена с вода

                       напита...  

                       Мушкатото

                       ще се усмихне.

                       От него снощи

                       китка обич

                       свихме...

 

                                                     11.02.2011 год.

                                                      

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??