МУТРА
С анцунг и бухалка,
движи със баварка.
Ограничения не знае,
нервен е, не трае...
Мутрата бързо живее,
важно е да оцелее.
Лесните пари открива,
неочаквано загива.
За схемите опасни
куршумите са ясни.
Свежа кръв проляна,
късно за промяна.
Знаем правилата,
високи са нивата.
Борецът е туширан,
от системата блокиран.
Бяла риза, химикалка,
запазена престъпна марка.
Отново прегрупирана,
властта е корумпирана...
-intercontakt-
© Иво Христов Todos los derechos reservados