31.10.2010 г., 9:44 ч.

Мутра 

  Поезия » Друга
1022 0 3

            МУТРА                                                                                               

  С анцунг и бухалка,                              

движи със баварка.                              

Ограничения не знае,                            

нервен е, не трае...                                                                           

  Мутрата бързо живее,                            

важно е да оцелее.

Лесните пари открива,                           

неочаквано загива.         


  За схемите опасни                              

куршумите са ясни.                               

Свежа кръв проляна,                             

късно за промяна.                                                                

  Знаем правилата,                                

високи са нивата.                               

Борецът е туширан,                              

от системата блокиран.                                                                        

  Бяла риза, химикалка,                            

запазена престъпна марка.                       

Отново прегрупирана,                           

властта е корумпирана...                  


        -intercontakt-         

© Иво Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??