25 abr 2014, 20:32  

Мутроландия 4 

  Poesía » Civil
290 0 0

Народе, за теб просто ме боли,

от вълците мутри кой ще ни спаси?

Те са много голямо бедствие,

на прехода злощастно следствие,

защото от тях страдаме всички,

но те са безгрижни като птички.

Омръзна ни от тоя хаос нетърпим,

от който искаме да се спасим,

искаме нормализация и възход,

ако сме достойни, ако сме народ!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??