25 апр. 2014 г., 20:32  

Мутроландия 4 

  Поэзия » Гражданская
289 0 0

Народе, за теб просто ме боли,

от вълците мутри кой ще ни спаси?

Те са много голямо бедствие,

на прехода злощастно следствие,

защото от тях страдаме всички,

но те са безгрижни като птички.

Омръзна ни от тоя хаос нетърпим,

от който искаме да се спасим,

искаме нормализация и възход,

ако сме достойни, ако сме народ!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??