16 may 2023, 10:12

Муза любима 

  Poesía » De amor
166 0 2

По детски наивно - душата ми вярва,

вярва в твоите очи.

И крие се в прегръдките ти нощем,

тихо, спокойно да спи.

 

Ти си моята муза,

вдъхновение в стиховете скрита.

Ти си моята любов красива.

Моите крила, след бурята силна

 

 

 

 

© Еленка Гишина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??