По детски наивно - душата ми вярва,
вярва в твоите очи.
И крие се в прегръдките ти нощем,
тихо, спокойно да спи.
Ти си моята муза,
вдъхновение в стиховете скрита.
Ти си моята любов красива.
Моите крила, след бурята силна.
© Еленка Гишина Все права защищены