21 mar 2007, 14:26

Музи 

  Poesía
624 0 2
Много музи в живота си аз срещах. Ала един човек бе това, един човек с много лица! Много музи срещах, всичките обляни в красота! И всички носещи любовта! Много музи направиха живота ми различен. Обичах ги до една, препрлитаха се в лента от красиви петна. Много музи, всичките различни до една, много музи, но обикнах истински... само плътта!

© Ааа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??