Целият ни свят е музика -
и любовта, и дъждът,
и слънчевият ден.
Китари са сърцата
и струните... нежно
шепнат любовен куплет.
Пеперудите пърхащи
са нежни цигулки,
галещи уморени тела.
Пианистът щурец
с мелодия звънка
напипва любовния такт.
А солистите в този малък
оркестър - аз, жената,
и ти - моят мъж,
нежно стенем и шепнем
"обичам те", а навън -
навън... вали дъжд.
© Ния Младенова Todos los derechos reservados