28 jul 2013, 13:32

Музика за двама 

  Poesía » De amor
1114 2 9

Когато ми прошепнеш: Остани! -
тогава всичко в нас ще е различно.
От музика просторът ще звъни
с предкласика и нещо романтично.


Ще литне партитурата с крила
и в облаците горе ще ни вика.
Лъкът ще се превърне на стрела.
Цигулката - в сърце, което блика.


На флейтата омайващият звук
ще бъде от чучура водна струя.
Пианото ще стане на капчук -
тъй тих, че твойто шепнене да чуя.


Китарата със нежния си звън
ще се превърне в къщичка за птици.
За да ни буди в утрото от сън
и лъч да рони в нашите къдрици.


Ще бъде чуден, приказен момент,
когато ми прошепнеш да остана...
Защото любовта е диригент,
а музиката - винаги за двама...


(Шарена палитра)

© Ясен Ведрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??