21 jun 2023, 12:13

Музикантът 

  Poesía
187 0 0

Щурец на рамото ми кацна 

Зелен като елмазен пръстен 

Дали пък вятъра не му е казал 

Че приличам на нощта?

 

 

© ВЕСЕЛИНА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??