15 feb 2011, 20:03

Музиката 

  Poesía » De amor
529 0 2

Усещам ритъма.

Чувствам баса.

Виждам тълпата.

Усмивките на лицата.

Как движат се телата.

Трепти в такт всяка

малка част от тялото ми.

Искам косите си да разтърся.

Сърцето ми с песента подскача.

Има само един начин да се чувствам жива,

само един начин да чувствам радост,

тъга, болка и любов.

Само така усещам се жива!

Ненаситна за още!

Само тя... само музиката дава ми това.

Само метълът може да съживи моята

изстинала душа... Дай ми още...!

© Апокалиптикс А Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • бих казала доста, но мисля че една-две фрази ще е достатъчно:"Който не слуша метъл е глупак, но който слуша само метъл също е глупак", "Протегни ръка към гроба си, към черния Ад,където болка няма..."
  • музикален стих
Propuestas
: ??:??