31 mar 2016, 18:25  

...Място... 

  Poesía » De amor
452 0 3

...Място...

 

Има едно място, където понякога отивам,

когато съм тъжна и просто ми се плаче...

Има едно място, където понякога бягам,

когато не вярвам, че съм разбрана и обичана...

 

Това е едно място много надалече вътре в мене,

място за което ти не си чувал и не си виждал,

което някога преди съм си създала от облаците,

прегърнали ме тогава, когато не съм знаела, че ме обичаш...

 

...

 

И ако някога си тръгнеш, аз също ще си замина...!

И ако някога не си тук, аз също няма да съществувам...!

И...нищо няма да има значение, не ще го има смисъла...!

Нищо няма да си струва, нищо няма да остане без любовта ти!

 

...

 

Това място е лабиринт безкрай, ако ти не ме измъкнеш,

страшен и тъмен е, губя се, ако не мога да те намеря...

И дори от теб да искам да бягам, тичам неспирно, за да те следя

и си спомням, че имам в теб едно истинско място, където ще ме съживиш...!

 

...където ще ме радваш...ще се радваме...

 

...

 

И ако някога си тръгнеш, аз също ще си замина...!

И ако някога не си тук, аз също няма да съществувам...

И...нищо няма да има значение, не ще го има смисъла...

Нищо няма да си струва, нищо няма да остане без любовта ти!

 

...Винаги си спомням...!

 

 

 

 

 

 

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??