1 jul 2008, 8:33

Мъдрост 

  Poesía » Filosófica
700 0 7


Песен >>>

На приятелите мои, които безкрайно обичам!

... и като снизходителен пародиен отговор на едно невзрачно предизвикателство...



Човек се ражда
в началото
на живота си,
за да има той
възможност
за изкупление.
И с нокти, зъби, лакти,
и дори с кутрето си,
яростно
да се бори
за своето
спасение!


© Елена Гоцева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??