15 nov 2007, 21:07

Мъдрост, без хормони:) 

  Poesía » De humor
1221 0 17
 

Стопят ли се тъй важните хормони,

остане ли в нас само мъдростта,

наместват се житейските закони,

не се боим дори от старостта.

© Криси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??