Nov 15, 2007, 9:07 PM

Мъдрост, без хормони:) 

  Poetry » Humour
1201 0 17
 

Стопят ли се тъй важните хормони,

остане ли в нас само мъдростта,

наместват се житейските закони,

не се боим дори от старостта.

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??