24 oct 2019, 19:07

Мъдрост vs щастие 

  Poesía
463 0 0

Най-много учим от тези,
за които сме плакали,
от напразни копнежи
и мечти недочакали
да стигнат небето...

 

Но вижте ме, ето!
Аз нямам желание
да бъда тъй мъдра,
след уроци-страдание
да съм умна на тръгване.

 

Не желая да има
мъдростта в мен участие,
ако нагло ще взима
част от моето щастие!

© Петя Гечева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??