24.10.2019 г., 19:07 ч.

Мъдрост vs щастие 

  Поезия
459 0 0

Най-много учим от тези,
за които сме плакали,
от напразни копнежи
и мечти недочакали
да стигнат небето...

 

Но вижте ме, ето!
Аз нямам желание
да бъда тъй мъдра,
след уроци-страдание
да съм умна на тръгване.

 

Не желая да има
мъдростта в мен участие,
ако нагло ще взима
част от моето щастие!

© Петя Гечева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??