4 may 2008, 17:18

Мъгла и океан 

  Poesía » De amor
644 0 4

         Мъгла и  океан

В очите ти мъгла открих.

Бродя...

Къде си?

Къде да те търся?

Търся те в себе си...

Има някой,

но ти ли си?...

Бродя...

Търся светлина.

Душата ми се скита.

Сама.

Търси...

Спасението мое,

от бурята...

В нощта...

Мъгла и океан...

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??